Panda Power leverte med suksess et 1000kw dieselgeneratorsett av Pandas eget merke til en kjemisk bedrift

[Tjenesteliste]

– Dieselgeneratorsettlederen som gjør deg mer komfortabel –

1000kw dieselgenerator 1

Nylig leverte Panda Power med suksess et 1000kw dieselgeneratorsett av Pandas eget merke til en kjemisk bedrift.

1000kw diesel generator 21000kw dieselgenerator 3 Igangkjøringssted

Dette 1000kw dieselgeneratorsettet er resultatet av Panda Power. I prosessen med forskning og utvikling og produksjon, gir Panda Power full spill til sin egen tekniske ekspertise og kontrollerer strengt alle ledd, fra valg av deler til den generelle monteringen og feilsøking, og streber etter å oppnå perfeksjon.

1000kw dieselgenerator 4

 

Generatorsettet har utmerket ytelse og stabil driftsytelse. Den kan fungere stabilt under forskjellige komplekse miljøforhold og gi kontinuerlig og pålitelig kraftgaranti for produksjon av kjemiske bedrifter. For eksempel, i miljøer med høy temperatur eller høy luftfuktighet, kan den fortsatt opprettholde effektiv drift.

1000kw diesel generator 5

Under leveringsprosessen jobbet Panda Powers team tett med kjemiske selskaper. De har en dyp forståelse av behovene til bedrifter og forholdene på stedet, og gir profesjonell teknisk støtte for installasjon og igangkjøring av utstyr. Dessuten er det utviklet en perfekt leveringsplan på forhånd for å sikre jevn fremdrift av hele prosessen.

I fremtiden vil Panda Power fortsette å opprettholde holdningen til fortreffelighet, kontinuerlig forbedre produktkvaliteten og servicenivået og tilby høykvalitets kraftløsninger til flere bedrifter.


Innleggstid: 21. august 2024